Aktuality

Celkový počet noviniek: 15

10. Stretnutie priateľov Mustangov & US cars

Dátum pridania:    30.6.2017

10. Stretnutie priateľov Mustangov & US carsLen aby sa nezabudlo ...vidíme sa v Autocampe, v Nitrianskom Rudne :).

Na úvod, aby sa predišlo mýlnym informáciám, nepravdivým domnienkám a potom sklamaniam, uvediem zopár základných informácií k tu avizovanému podujatiu. Naše stretnutie je verejné a vstup je bezplatný. Návštevníci na amerikách sú vítaný a ich vjazd do areálu je tiež bezplatný.

Odstavenie amerických vozov bude situované na trávnatom povrchu pri hlavnej bráne, rovnako ako aj na priľahlej vyasfaltovanej ploche. Na tráve sa v piatok 21.07.2017 v podvečerných hodinách vztýči starý známym biely párty stan s kapacitou cca 25ľudí ako aj ostatné zázemie podujatia. Na tomto mieste uvítame každého fanúšika a vlastníka ameriky.

Všetci ste srdečne vítaní. Pre účastnkov, ktorí sa dostavia na amerikách budú nachystané spomienkové predmety a menšia pozornosť v limitovanej sérii.

Ubytovanie vzdialených účastníkov je možné riešiť v priľahlých ubytovacích kapacitách kempu ( www.camping-nrudno.sk ), stanovaním alebo kempovaním v areáli Autocampu (za podmienok kempu) alebo v neďalekých Bojniciach. Stravovane zabezpečuje reštaurácia v kempe, pri vstupnej bráne, ktorá sa nachádza od našho "bieleho" stanu vo vzdialenosti cca 25 metrov. Na náš účet Vás pozývame na drink (kofola/pivo) ktoré dostanete v neďalekom bare. V dosahu pár metrov sú k dispozícií aj ostatné sociálne zariadenia pre návštevníkov.


Vyhlásenie k samotnému programu hlavného dňa nášho Stretnutia, k sobote 22.07.2017:

Oficiálny program sa pre doteraz nejasný počet účastníkov podujatia nezabezpečoval. Napokon, naše podujatie je v prvom rade ponímané ako stretnutie ľudí - majiteľov Mustangov a iných amerík .. a ich fanúšikov. Môžete očakávať priateľskú atmosféru, zaujímavé debaty, spoznanie fajn ľudí a opätovné stretnutie starých známych a kamarátov a tématické dabaty okolo toho čo nás spája až do neskorej noci.  Všetko ostatné je pre nás druhoradé. Prosím neočakávate žiadne súťaže krásy, Show & Shine súťaž, odovzdávanie pohárov, zvučné kapely alebo predvádzanie vozidiel.  Samozrejme účastníkom nebránime odprezentovať svoje ameriky v duchu nerušenia ostatných návštevníkov, s ohľadom na ich bezpečnosť a na majetok vlastníka areálu, ktorému vďačíme za prístup a možnosť sa aj po 10.rokoch stretnúť na tomto "legendárnom" mieste.


S pozdravom, v mene CM, Peťo G . "